LAGI TRENDING.COM LIRIK LAGU Baru Rilis! Lirik Lagu Dara Ayu – Mundur Ngalah Kentrung Artinya Dan Terjemahan

Baru Rilis! Lirik Lagu Dara Ayu – Mundur Ngalah Kentrung Artinya Dan Terjemahan

Lirik Dara Ayu – Mundur Ngalah Kentrung Artiny

Dara Ayu kembali merilis karya terbaru berjudul Mundur Ngalah Versi Kentrung. Dirilis di channel youtube Rumah Milik Kita pada 10 November  2021.

Baca Juga gaeas : Profil Biodata Si Cantik Dara Ayu

 

Lirik Lagu Dara Ayu – Mundur Ngalah Kentrung Artinya Dan Terjemahan Bahasa Indonesia

Sak umpomonone kowe dadi aku
Rung bakalan iso nglakoni
Sing koyo ngene

Aku wes sabar
Dinggo merjuangke kowe
Sing ra perlu weruh
Koyo ngopo ning mripatmu

Wes cukup loro iki
Cidro sing tak rasakne
Ibarat tali nyrimpet
Wis raiso di dandani

Reff:
Uwes ojo nggandoli
Lungaku ra bakal bali
Yen seh sayang karo dek’e
Mending aku sadar diri

Wis entek anggonku sabar
Sabendino ati ambyar
Aku mundur trimo ngalah
Mergo aku wis ra betah

Sak umpomonone kowe dadi aku
Rung bakalan iso nglakoni
Sing koyo ngene

Aku wes sabar
Dinggo merjuangke kowe
Sing ra perlu weruh
Koyo ngopo ning mripatmu

Wes cukup loro iki
Cidro sing tak rasakne
Ibarat tali nyrimpet
Wis raiso di dandani

Reff:
Uwes ojo nggandoli
Lungaku ra bakal bali
Yen seh sayang karo dek’e
Mending aku sadar diri

Wis entek anggonku sabar
Sabendino ati ambyar
Aku mundur trimo ngalah
Mergo aku wis ra betah

Uwes ojo nggandoli
Lungaku ra bakal bali
Yen seh sayang karo dek’e
Mending aku sadar diri

Wis entek anggonku sabar
Sabendino ati ambyar
Aku mundur trimo ngalah
Mergo aku wis ra betah..

1 Likes