LAGI TRENDING.COM LIRIK LAGU Baru Rilis! Lirik Lagu Duo Ageng (Indri x Sefti) – Lali Janjine Artinya Dan Terjemahan

Baru Rilis! Lirik Lagu Duo Ageng (Indri x Sefti) – Lali Janjine Artinya Dan Terjemahan

Lirik Lagu Duo Ageng (Indri x Sefti) - Lali Janjine Artinya Dan Terjemahan

Duo Ageng memang benar-benar naik daun  di sepanjang debut karirnya dari pertengahan 2021 gaes. Hampir lagu yang mereka  nyanyikan mendapat tayangan youtube yang tidak sedikit.

Baca Gaes : Biodata Duo Ageng anak Cak Met

Kali ini mereka kembali menghadirkan karya terbaru berjudul Lali Janjine. Dirilis pada hari Senin, 15 November 2021 di channel youtube Ky Ageng.

 

Lirik Lagu Duo Ageng (Indri x Sefti) – Lali Janjine Artinya Dan Terjemahan Bahasa Indonesia

Dino minggu sing tak tunggu
Kowe ngajak ning tawang mangu
Nganti lingsir srengengene
Aneng kene aku nunggu kowe

Tak sms ra mbalesi
Yen tak telpon malah mbok pateni
Mangkel aku mangkel
Yen kepethuk irungmu mesti tak ciwel
Ciwel .. Ciwel .. Ciwel .. Ciwel ..

Lali janjine
Nyatane alesane mangkelake
Sopo wong sing ora gelo
Kadung dandan kowe ora teko

Jan jane kowe no ngendi
Gelagatmu sajak nyubriani
Atiku sujono
Kowe kencan karo wanito liyo

[Music]

Dino minggu sing tak tunggu
Kowe ngajak ning tawang mangu
Nganti lingsir srengengene
Aneng kene aku nunggu kowe

Tak sms ra mbalesi
Yen tak telpon malah mbok pateni
Mangkel aku mangkel
Yen kepethuk irungmu mesti tak ciwel
Ciwel .. Ciwel .. Ciwel .. Ciwel ..

Lali janjine
Nyatane alesane mangkelake
Sopo wong sing ora gelo
Kadung dandan kowe ora teko

Jan jane kowe no ngendi
Gelagatmu sajak nyubriani
Atiku sujono
Kowe kencan karo wanito liyo

Dino minggu sing tak tunggu
Kowe ngajak ning tawang mangu
Nganti lingsir srengengene
Aneng kene aku nunggu kowe

Tak sms ra mbalesi
Yen tak telpon malah mbok pateni
Mangkel aku mangkel
Yen kepethuk irungmu mesti tak ciwel
Ciwel .. Ciwel .. Ciwel .. Ciwel ..

Lali janjine
Nyatane alesane mangkelake
Sopo wong sing ora gelo
Kadung dandan kowe ora teko

Jan jane kowe no ngendi
Gelagatmu sajak nyubriani
Atiku sujono
Kowe kencan karo wanito liyo

[Music]

Dino minggu sing tak tunggu
Kowe ngajak ning tawang mangu
Nganti lingsir srengengene
Aneng kene aku nunggu kowe

Tak sms ra mbalesi
Yen tak telpon malah mbok pateni
Mangkel aku mangkel
Yen kepethuk irungmu mesti tak ciwel
Ciwel .. Ciwel .. Ciwel .. Ciwel ..

Lali janjine
Nyatane alesane mangkelake
Sopo wong sing ora gelo
Kadung dandan kowe ora teko

Jan jane kowe no ngendi
Gelagatmu sajak nyubriani
Atiku sujono
Kowe kencan karo wanito liyo

 

 

 

0 Likes