LAGI TRENDING.COM LIRIK LAGU Baru Rilis! Lirik Lagu Duo Ageng (Indri x Sefti) – Salah Tompo feat Ageng Music Artinya Dan Terjemahan

Baru Rilis! Lirik Lagu Duo Ageng (Indri x Sefti) – Salah Tompo feat Ageng Music Artinya Dan Terjemahan

 Duo Ageng (Indri x Sefti) Salah Tompo feat Ageng Music

Duo Ageng (Indri x Sefti) kembali merilis lagu terbaru berjudul Salah Tompo di Channel Youtube Global Musik Era Digital dan dirilis Rabu, 10 November 2021.

Baca Juga Gaes : Profil Biodata Duo Ageng Anak Cak Met

 

Lirik Lagu Duo Ageng (Indri x Sefti) – Salah Tompo feat Ageng Music Artinya Dan Terjemahan Bahasa Indonesia

Semendal rasane ati
Krungu kabar riko wes duwe ganti
Seng eleng tah mbiyen ambi janjine
Masio paran sing arep ninggalne

Kurang paran isun iki
Kabeh penjaluke wes sun turuti
Paribasan nggayuh ulan sun labuhi
Apuwo riko mageh sing ngerti

Reff:

Ojo salah tompo ojo salah trimo
Gampang percoyo omongane wong liyo
Sing ono niatan isun golet ganti
Mergo mung riko hang isun welasi

Semendal rasane ati
Krungu kabar riko wes duwe ganti
Seng eleng tah mbiyen ambi janjine
Masio paran sing arep ninggalne

Kurang paran isun iki
Kabeh penjaluke wes sun turuti
Paribasan nggayuh ulan sun labuhi
Apuwo riko mageh sing ngerti

Ojo salah tompo ojo salah trimo
Gampang percoyo omongane wong liyo
Sing ono niatan isun golet ganti
Mergo mung riko hang isun welasi

Ojo salah tompo ojo salah trimo
Gampang percoyo omongane wong liyo
Sing ono niatan isun golet ganti
Mergo mung riko hang isun welasi

Mergo mung riko hang isun welasi

1 Likes

Penulis: Achmad Sugiharto